![]() |
Ne pokazuje prijenosni hard disk
Koristim Win 7 i imam prijenosni hard disk WDC- WD50 00AAKS-00A7B0 USB Device.
Nekad ga ne vidim u My Computer. U device manageru mi ga pokazuje pod Disk drives, a u disk managmentu mi je Unallocated. Kada ga isključim iz struje i uključim ponovo, tada ga prepoznaje. :stoopid: U čemu bi mogao biti problem? |
A jesi ga probao spajati Y-USB kabelom, kako se onda ponasa?
|
Citiraj:
A bio mi je spojen iza na matičnu, i poinstaliraval sam nove drivere, sve update ništa(isto win7), i onda kada bi ga 2-3 puta otkopčao i zakopčao radio bi. Međutim onda se javio problem da mi se ugasi kad spojim drugi hard externi. Jučer sam baš ovoga formatiral i sve radi, nemam pojma valjda bili virusi na njemu, već sam ga mislio nositi na reklamaciju.:D |
Citiraj:
|
Spajam ga sa kabelom sličnim tome (nije mi na obje dvije strane USB). Ladica u kojoj se nalazi disk ima adapter koji je uključen u struju.
Najgore mi je šta nekad tog prijenosnog jednostavno bude u My Computer i mogu ga koristiti. Ne bih ga želija formatirati,imam 30ak GB podataka na njemu. :( Svaki put kad ga isključim i uključim on radi. Kada ga ne vidim u My Computer, iman ga tamo u taskbaru sa desna pod opcijom Safely remove hardware. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17. |