|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
(riješeno) Komp se isključuje nakon ugradnje novog ATI Radeona HD 4890
Nabavio sam ATI 4890. Komp se normalno boota, no kad pokrenem 3Dmark06, ili GTA IV (pretpostavljam grafički intenzivne aplikacije), aplikacija neko vrijeme radi i onda odjednom - muk i tišina (komp se ugasi), pa nakon nekog vremena resetira. Zanima me da li je to do slabog napajanja. Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Trust-noone,450W.Ako se radi o konfi iz siga,to ti je moj odgovor. ![]() Trk po ovaj polovni VX550 za 450kn. Ne znam uopće kako to napajanje tjera konfu iz siga.. Ali osobno,prvo bi na napajanje posumnjao,da. I isprobao grafičku kod nekoga sa jačim. Onda driveri tek i OS. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Ti si stavio takvu grafičku na takvo napajanje? Čudim se da ti nije kihnulo i sa sobom povuklo pola komponenti. Ovaj VX550 od Mihaela sa tržnice je pravi catch, ako je prodano, onda će i CX400 biti dovoljno
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
to je 100% napajanje,kao sto ti je dream rekel,uzmi ovog polovnog corsaira dok ga jos ima(ako ga ima) ![]() mali edit: kod mene normalno radi u drugoj kanti 4890,ep45 extreme,e8500,hard i optika na fortronu 350PNF |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|