![]() |
(riješeno) Komp se isključuje nakon ugradnje novog ATI Radeona HD 4890
Nabavio sam ATI 4890.
Komp se normalno boota, no kad pokrenem 3Dmark06, ili GTA IV (pretpostavljam grafički intenzivne aplikacije), aplikacija neko vrijeme radi i onda odjednom - muk i tišina (komp se ugasi), pa nakon nekog vremena resetira. Zanima me da li je to do slabog napajanja. Hvala. :chears: |
Trust-noone,450W.Ako se radi o konfi iz siga,to ti je moj odgovor.:D
Trk po ovaj polovni VX550 za 450kn. Ne znam uopće kako to napajanje tjera konfu iz siga.. Ali osobno,prvo bi na napajanje posumnjao,da. I isprobao grafičku kod nekoga sa jačim. Onda driveri tek i OS. |
:care:
Ti si stavio takvu grafičku na takvo napajanje? Čudim se da ti nije kihnulo i sa sobom povuklo pola komponenti. Ovaj VX550 od Mihaela sa tržnice je pravi catch, ako je prodano, onda će i CX400 biti dovoljno |
to je 100% napajanje,kao sto ti je dream rekel,uzmi ovog polovnog corsaira dok ga jos ima(ako ga ima)
:chears: mali edit: kod mene normalno radi u drugoj kanti 4890,ep45 extreme,e8500,hard i optika na fortronu 350PNF |
Ma naručija sam novi Corsair TX 750W, mislim da će on biti ok. :)
Ma napajanje je Trust, no moddano je te koristi pravih 450W a peak mu je čak 510W, tako da je poprilično i dobar. :) Oće netko kupiti? :) |
|
hvala vam svima na pomoći!
Barba moderatoru, može lock. :) |
Sad kad kupis drugo napajanje, a ono opet blackout...:)
|
Kupija napajanje, radi savršeno! :)
|
Super,sretno..:):chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:36. |