|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Imam WD 80GB star nekih 8god. Neki dan je samo nestao u win7, pokrenuo sam xp, prošao "chddsk", defragmentirao ga, provjerio sa hd-tune (nema greški´) i win 7 ga sad ponovo normalno vide.. ![]() Problem nastaje kad s njega želim nešto kopirat na drugi hard, kopiranje je užasno sporo, npr 4Gb piše da mu treba jedan dan.. ![]() Već bio on išao u smeće al problem je što gore imam nešto filmova i mjuze pa mi je tog žao.. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pio mode? http://winhlp.com/node/10 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam kaj bi još moglo bit..evo sad opet probao kopirat, prvo mu treba minuta da uopće počne koipirat, speed je oko 20 KB/s, kad stisnem cancel treba mu koja minuta da dođe sebi (nekad piše i not reponding)..?!?!?!? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma radio skroz normalno, služio za download s neta, al zadnjih 2-3 mjeseca ga nisam koristio..neki dan ga prištekao da prebacim podatke na drugi hard a ono on se vuće ko puž... |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo me opet..možda nekom pomogne da mi riješi problem.. kad npr. slušam muziku ili gledam film sa tog problematičnog diska sve je ok, ali dok taj film ili mjuzu spržim na dvd pa ih kopiram na drugi hard ili ih samo kopiram bez da ih pržim dolazi do "preskakanja" kad slušam muziku, a film npr ide koje minutu i "izbaci"..(znači to se događa kad se podaci prebace na drugi hdd..) E da i skoro svaki drugi dan kad ulazim u windowse ide mi provjera disk consistency za taj hard.. P.S. prženje podataka sa tog harda je isto pa nekih 10 puta sporije... ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
hard ti je pun bad sectora... Nabavi program HDD Regenerator, on ce ti popravit bad sectore ako ih nema previse... ali s obzirom na godine mislim da je on odradio svoje. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Malo pojašnjenje da ne pišem i prevodim.
![]() |
#9 | ||
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Isprobao sam taj hdd regenerator i nije mi našao ni jedan bad sector, al je zanimljivo da se sa diska sad kopira normalnom brzinom, al je još zanimljivije da kad se podaci prebace na drugi hdd opet dolazi do problema.... tak da je disk doživio format i ide u zaborav.. hvala na pomoći, može lock! ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|