|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
DFI infinity???
evo bas sam si razmisljo,posto je sad manje vise aktualan amd64 ja bi htio bit jedan od onih koji nebi uzo amd64 i uzo bi si dfi i mobilca i pol goge corsaira il ocz-a?sad jel bi to bilo ok za godinu dve?uz odgovarajucu grafu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam si uzeo tu ploču i taj procesor, ali samo još to podupro sa radeonkom 9800 pro. I siguran sam da sam miran sa zahtjevima igara minimalno godinu dana. Tj. već to sad vidim po rezultatima u benchmarku i nekim igrama.... ![]() mislim da nećeš požalit ako to uzmeš, samo pazi na stepping procesora, zbog što boljeg overcloakanja, and you'll be just fine! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Imao jednu na stolu jer sam se mučio sa nekim Thortonima pa sam išo na njoj probavat jel rade ![]()
![]() |
#5 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ma mene taj nf4 totalno izluduje,ko zna u biti kad ce izac nekaj dobro,a nije ni sve u biosu,moram razmislit jer ipak su to novci,moram vidjet koja je razlika itd,meni se infinitica cini zver od maticne,memorija je na putu,proc cu nabavit i maticnu,sad za grafu cu se trebat strpit |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Tako je! ![]() Ma dobra grafička i proc i memorija, mogu čuda na socketu A... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Eh koliko ljepse radi ovaj sad stroj nego onaj prije (Barton 2500+ na NF2)... A isto tako ne znam u kom to pogledu moja ploca ne valja (kao i sve druge 939 ploce). Ploca je strasna... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|