![]() |
DFI infinity???
evo bas sam si razmisljo,posto je sad manje vise aktualan amd64 ja bi htio bit jedan od onih koji nebi uzo amd64 i uzo bi si dfi i mobilca i pol goge corsaira il ocz-a?sad jel bi to bilo ok za godinu dve?uz odgovarajucu grafu?
|
Ja sam si uzeo tu ploču i taj procesor, ali samo još to podupro sa radeonkom 9800 pro. I siguran sam da sam miran sa zahtjevima igara minimalno godinu dana. Tj. već to sad vidim po rezultatima u benchmarku i nekim igrama.... :D
mislim da nećeš požalit ako to uzmeš, samo pazi na stepping procesora, zbog što boljeg overcloakanja, and you'll be just fine! :beer: :smoke: |
e hvala,meni se cini da je to hebena ploca,mislim da cu uzet od vexa corsair al jos se premisljam
|
Imao jednu na stolu jer sam se mučio sa nekim Thortonima pa sam išo na njoj probavat jel rade :D Ploča je fakat dobra, a kaj se tiće 64 bita, gle bolje sada Top32 + puno RAM + jaka grafika i to lomi i ubija. Imaš provjerenu tehnologiju i milijun aplikacija. Realno sve (u 90% slučajeva) na 64 bita je bacanje novaca u vjetar. Mislim ruku na srce niti jedna 939 ploča NE VALJA !!! 754 su tak tak, one zakon jebi koštajuuuu, a kada izađe neBeta 64 OS (windows je lud kada je final a ko BETA istina nekad i radi bolje ali ...) nema drivera, nema programa a i kada se pojave to će biti skupo plačena krama. 64 bita kod mene početkom 2006 ili sredinom ... ne prije ...
|
ma mene taj nf4 totalno izluduje,ko zna u biti kad ce izac nekaj dobro,a nije ni sve u biosu,moram razmislit jer ipak su to novci,moram vidjet koja je razlika itd,meni se infinitica cini zver od maticne,memorija je na putu,proc cu nabavit i maticnu,sad za grafu cu se trebat strpit
|
Tako je! :) a koju grafičku misliš uzet?
Ma dobra grafička i proc i memorija, mogu čuda na socketu A... :beer: |
ak pocnem radit od 1. mjeseca onda 6800gt
|
Eh koliko ljepse radi ovaj sad stroj nego onaj prije (Barton 2500+ na NF2)...
A isto tako ne znam u kom to pogledu moja ploca ne valja (kao i sve druge 939 ploce). Ploca je strasna... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |