|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Računalo se ne gasi!
Bok svima, prije svega! Imam jedan problem ali ne znam da ga svrstam pod hardverske ili softverske probleme. Ne mogu ugasiti računalo kako treba. Kada pritisnem shut down, ide ono klasično " spremanje podataka, windows se isključuje...".... ali umjesto da se ugasi on se resetira. Dosta ljudi mi je reklo da srušim windowse, i ponovo ih instaliram, što sam i učinio, ali opet nije pomoglo, pa sad tražim vašu pomoć. Usput, na starim windowsima mi se pokvario profil, je li moguće da je to zbog toga što računalo svaki put gasim na tipku ili je to zbog nečeg drugog? Ako netko zna išta, molim vas recite...Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Dobrodošao na forum ![]() Prije svega bilo bi dobro da popuniš opciju pod "Moj komp" kako bi se znalo s kakvim hardwerom raspolažeš te ti se na taj način jedino može pomoći jer nemamo svi "čarobnu kuglu" ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
Mislim da je tu problem ipak ozbiljniji, i to tijekom isključivanja… Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Pozdrav!!! Ja imam slican problem samo sto se kod mene laptop nece da ugasi, kad stisnem da se ugasi prikayuje shut down sve dok ne crkne baterija .Windowse sam nekoliko puta ponovo instaliro al uvijek isto ...Pa bi molio da mi neko kaze zast se to dogada i kak da to sredim... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Imao sam isti problem, stvar je bila u napajanju(preslabo ili neispravno)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Mislim da to nije hardverski kvar, danas ja mijenjao PSU i ista fora, samo se restarta racunalo kad stisnem "shutdown" u windozama iako je u BIOS-u sve dobro podeseno. I onda standardan postupak: 1) CCMOS 2) Load Optimized Defaults 3) Save & Exit 4) Ponovni ulazak u BIOS i ucitavam profil otprije spremljen 5) Sve radi normalno That's all folks ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo moga iskustva u svezi negašenja kompjutera (laptopa). Imao sam instaliran AVG professional, naravno neorigiđiđi i kod instalacije tog programa instalirao mi se i neki groupmanager.exe. Naravno da me komp nije tražio da li želim instalirati taj dio, ali sam ga našao u folderu iz kojeg je bio instaliran AVG (mislim da je folder bio nešto poput tvy...). Taj cijeli folder sam izbrisao i sada se gasi normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo, na netu imaš potvrdu ovoga što sam napisao. http://fr33sp33k.h33t.com/index.php?topic=11030.15 Navodno se taj groupmanager.exe "prikači" pri skidanju sa p2p mreža, a na ovom sajtu su i savjeti za uklanjanje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|