|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Thompson speedtouch + linksys 54gl +maxtv
Pozdrav forumu Da li je moguce dobiti Max tv na linksys 54 GL 1.1 routeru(firmware DD-WRT v24 ) Thompson je u bridge modu povezan sa linksysom koji dijeli internet bez problema Lan 4 mi je ostao slobodan na linksys routeru linksys 192.168.1.1 thompson 192.168.1.2 Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Koliko ja znam, nije. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
U rezervi imam dlink za bridge mode |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Mislim da nemožeš jer je konekcija za MaxTv sama po sebi Bridge tipa koju postavljaš u prvom uređaju tj. modemu. Jedino kad bi "izmislio" neki drugi uređaj sa integriranim adsl modemom a u kojeg možeš upucat DD-WRT. Inaće nevidim razloga "kompliciranju", ostavi postojeći konfig. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nisam siguran da li je to u ovom slucaju moguce ili grijesim ? Da li ce ta mac adresa max tv uredjaja biti vidljiva u slucaju da max tv bude u IPTV portu od thompson routera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
kad je thompson u brdge modu, iptv portovi su nekativni da li postoji neko rijesenje da koristim linksys za lokal mrezu(internet) i thompsona za max tv |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
To bi trebalo biti neovisno. Vjerojatno je učitan "krivi" template. Treba istražit što ako umjesto računala na "IPTV" port priključimo taj 54gl. Sad ispada da uopće ne radi ni set-top? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
problem je kad prebacim thomspon u bridge mod, ne prikazuje iptv portove u glavnim postavkama izgleda da thomspon nema mogucnost postavljanja multiple connections npr pvc 0 bridge mod i pvc 1 bridge mod, dok dlink ima tu opciju pokusat cu sa dlink 684 napraviti dvije bridge konekcije kao sto je ovdje napisano http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119660 hvala |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() To i dalje ne znači da nije moguće. Samo je skriveno od krajnjeg korisnika kojemu mu bilo najprihvatljivije ponudit takvu mogućnost odgovarajućim template-om. Ali, čak ni to se ne radi pošto se uređajima upravlja centralno, pa nema potrebe da korisnik išta podešava(što je opet dobro za veliki % korisnika, ali …). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
rijeseno, radi adsl i max tv ![]() Dlink 684 pvc 0 bridge 0 33 ----Linksys 54GL --LAN 1.2.3.4(adsl) Dlink 684 pvc 1 bridge 0 40 ----Max tv u QoS namjesten port mapping pvc 0 port 1 i port 2 pvc 1 port 3 port 4 Zadnje izmijenjeno od: linksys. 10.04.2009. u 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
mozes malo objasnit jer imam isti problem samo sto je u mom slucaju d-link DSL-584T |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sav potreban info ti već piše, otvori user manual i web konfig, prouči QoS > port mapping. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|