![]() |
Thompson speedtouch + linksys 54gl +maxtv
Pozdrav forumu
Da li je moguce dobiti Max tv na linksys 54 GL 1.1 routeru(firmware DD-WRT v24 ) Thompson je u bridge modu povezan sa linksysom koji dijeli internet bez problema Lan 4 mi je ostao slobodan na linksys routeru linksys 192.168.1.1 thompson 192.168.1.2 Hvala |
Koliko ja znam, nije.:kafa:
|
U rezervi imam dlink za bridge mode
|
Mislim da nemožeš jer je konekcija za MaxTv sama po sebi Bridge tipa koju postavljaš u prvom uređaju tj. modemu.
Jedino kad bi "izmislio" neki drugi uređaj sa integriranim adsl modemom a u kojeg možeš upucat DD-WRT. Inaće nevidim razloga "kompliciranju", ostavi postojeći konfig. |
Citiraj:
Nisam siguran da li je to u ovom slucaju moguce ili grijesim ? Da li ce ta mac adresa max tv uredjaja biti vidljiva u slucaju da max tv bude u IPTV portu od thompson routera |
Proući malo ovo. U svakom slućaju komplicirano za složit, komp mora biti lanom spojen na port za MaxTv na routeru što znaći da će štekat normalno browsanje, atlanta mora ostat u igri zbog autorizacije, . . .
|
zahvaljujem
|
kad je thompson u brdge modu, iptv portovi su nekativni
da li postoji neko rijesenje da koristim linksys za lokal mrezu(internet) i thompsona za max tv |
To bi trebalo biti neovisno. Vjerojatno je učitan "krivi" template.
Treba istražit što ako umjesto računala na "IPTV" port priključimo taj 54gl. Sad ispada da uopće ne radi ni set-top? |
Citiraj:
problem je kad prebacim thomspon u bridge mod, ne prikazuje iptv portove u glavnim postavkama izgleda da thomspon nema mogucnost postavljanja multiple connections npr pvc 0 bridge mod i pvc 1 bridge mod, dok dlink ima tu opciju pokusat cu sa dlink 684 napraviti dvije bridge konekcije kao sto je ovdje napisano http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119660 hvala |
Citiraj:
To i dalje ne znači da nije moguće. Samo je skriveno od krajnjeg korisnika kojemu mu bilo najprihvatljivije ponudit takvu mogućnost odgovarajućim template-om. Ali, čak ni to se ne radi pošto se uređajima upravlja centralno, pa nema potrebe da korisnik išta podešava(što je opet dobro za veliki % korisnika, ali …). |
rijeseno, radi adsl i max tv :)
Dlink 684 pvc 0 bridge 0 33 ----Linksys 54GL --LAN 1.2.3.4(adsl) Dlink 684 pvc 1 bridge 0 40 ----Max tv u QoS namjesten port mapping pvc 0 port 1 i port 2 pvc 1 port 3 port 4 |
Citiraj:
|
Sav potreban info ti već piše, otvori user manual i web konfig, prouči QoS > port mapping.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:48. |