|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Win Vista i 7, problemi sa share-ingom (Acces denied)
Jel imo tko taj problem da nije mogo pristupit nekom šeranom folderu/particiji na visti ili sedmici? Maknio sam i ugasio sve one gluposti tipa file protection sharing i slično (ne znam sad točno jer pišem s xp-a). Al moram također napomenut da sam primjetio kako na disk (fizički drugi disk) koji je šeran mogu pristupit bez beda te kopirat/otvarat što poželim, no ukoliko se radi o šeranom disku na kojem su windowsi, dolazi do tog problema. Znači ja vidim diskove pod my network places al kad ih želim otvorit: *BUMP* Acces is denied!! Lud sam više jer nekad mi znaju doć frendovi s laptopom pa izgubim živce dok smislim način kak da im neš prebacim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ovak, ja sam problem oko šeranja vistinih foldera i diskova sa xp-om (a mislim da će i tebi ovo funkcionirat) tak da sam napravio sljedeće. nakon što sam enejblao sharing određenog foldera, u istom tabu "share" (ono kad stisneš na properties od dotičnnog foldera) stisneš opet "share" i imaš sad onu kao listu korisnika sa kojima hoćeš dijeliti taj folder. ti odaberi "guest" i onda add. to je riješilo moje muke. javi kak je prošlo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
tako je, al nemora bit ni c particija u pitanju, moze bit i d i e, imam tri particije, znači sve na disku na kojem su windowsi nemogu šerat Zadnje izmijenjeno od: domina. 22.05.2009. u 16:56. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni se ista stvar dogadjala dok sam bia u lanu s 2 frenda... uglavnom od moje 3 particije ovi su vidili samo jednu. Sve i svasta smo probali ali na kraju nismo skuzili u cemu je problem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Ne znam da li će vam pomoći, ali ja sam imao isti problem te nisam mogao shareati My Music folder na posebnoj particiji, a riješio sam ga pomoću programa Sunrise Seven, pomoću kojega mogu preuzeti vlasništvo nad datotekom (Take Ownership) te ju i adekvatno shareati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|