|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Acer TravelMate 540, problem sa "smrzavanjem"
Dobio sam prije par dana malo posloziti taj komp jer je bio u rasulu. Stavio sam oglas da kupujem memu za njega, no jos nitko...steta..... ![]() Problem je u tome sto se svako malo lap "smrzne".... Prime95 vrti satima bez greske. Otvorio sam donji dio i ocistio neke ispuhe i dva venta, "dublje" nisam kopao jer ne znam dali je stvar u prasini ili...!? Svaki savjet dobrodosao...a i manual o kompletnom rastavljanju ako netko ima kakav link! TNX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Smrzavanje najčešće uzrokuju problemi sa storage podsustavom. Znači, provjeri disk i njegov spoj sa system boardom. Vjerojatno ima prašine ili su kontakti slabi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Nadam se da ce biti ok...... No, kupovina meme i dalje stoji pa ako netko ima koju viska od 1 GB, ima moj oglas na trznici......sutra je zadnji dan i onda lap ode. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ovako....stavim film i lap radi uredno. Kada hocu pokrenit neki program.....konkretno sam htio pokrenuti sucelje AVG-a, zbloka se....ista stvar i kada sam htio pokrenit Tune Up Ut. 2009. Ne kuzim...kada idem pokrenit program zbloka se, a film recimo radi u KM playeeru uredno. Kada se "smrzne" moram ga rucno ugasit jer nista ne reagira i opet upalit....i sve radi normano....... Znaci, nije stvar ni u memoriji, a nije stvar ni u prasini u lapu jer sam je ocistio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Onda nije stvar ni u disku, zeza te neki driver ili imaš koruptiranu instalaciju Windowsa...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Deinstaliraj AVG za početak i ako imaš još koji AV ili FW...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|