|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Pregrijavanje procesora
Imam problem.kupio sam proc Athlon 5000+ i stavio sam skoro novi kuler od 6000+ i u biosu mi pokazuje da ima 55 stupnjeva i jos grije....kuler je na max brzini..... a i kupio sam maticnu plocu(rabljenu) i sve ok radi samo mi proc stvara probleme!!dali ta maticna uopce podrzava 5000+ proc?? Maticna: MSI K9N Neo V2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
tesko guglati? ![]() klik inace, jel ima paste na procesoru? koliko je ima? jel 100% sjeo hladnjak kako treba, jel se grije sam hladnjak jer bi u najmanju ruku trebao biti mlak? i ono, jesu ovo temp za idle ili za load?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
gle,moguce je jer ja sam izvadio bateriju da napravim CLR CMOS ali na nekih 20 minuta.izvadit cu bateriju preko noci pa cu onda vidjet rezultate. i temperature su prikazane u BIOSU tako da nisu u loadu Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 03.04.2009. u 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
|
nema veze BIOS sa temperaturom, bolje provjeri stanje hladnjaka, jel se on grije itd. inace postoji mogucnost da je senzor smrdan i krivo govori, ako si siguran da hladnjak stoji kako treba i da hladi kako treba, i sam hladnjak je hladan - senzor sere i krivu temperaturu pokazujue.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
ma trebam flashat biose...imam stare biose na maticnoj...ali nije samo to...i ventilator se vrti na maksimali...hladnjak je bio u mom kompu prije nego sto sam stavio u taj i normalno je radio. jel se moze BIOS flashat preko cda da nemoram kupovat floppy?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Osobni opis - pitaj me
|
biose? mnozina? jesi siguran da uopce znas sto radis?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
imam bios 2.1 verziju na maticnoj i sigurno mi pokazuje krivu temperaturu jer na novijem biosu su ispravili gresku sa krivim pokazivanjem temperature u BIOSU... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|