|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
BSOD??? HELP!!!
Dakle, moj problem je, hmm, vec dosadan. Imam Windows XP, i u zadnje vrijeme (mjesec dana) mi se svakih 6-7 sati (max.) pojavi BSOD i restarta komp. To me iritira jer me onda disconnecta s neta, prekine DL i slicno. Pitanje: U cemu bi mogao biti problem? P.S. Kad mi se sljedeci put pojavi, prepisat cu error message pa napisat ovdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#4 | |
Registered User
|
@dr. who: Molim umjesto velike slike staviti malu sa linkom na veliku @m4dm4n: DL-ao sam program, installao, stisnuo analyze i pod Analisis pise: Citiraj:
Vjerojatno, jer nije bilo crasheva od kad sam install program, dakle u zadnjih 10 minuta :P Cim bude, pasteam report EDIT: Danas kupujem novi CPU Intel Dual Core 2.2Ghz, pa cu vidjet sto ce biti... Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 07.02.2009. u 18:02. Razlog: Novi CPU |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Evo, pojavio se taj BSOD i otvorio sam WhoCrashed, ali i dalje isto pise... Anyway, uspio sam zapisati neke podatke o BSOD-u... Privrhu je pisalo: Code:
KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR Code:
0x0000007A ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
btw, ti nisi rijesio problem, vec si obrisao stari os, promjenio procesor i hdd. to je sad potpuno nova konfiguracija na kojoj se vrti novo-instaliran os. to kao da ja sad kazem, imam problem taj i taj .. i sutra kazem da sam ga rijesio tako da sam kupio novu konfiguraciju, sa novim windowsima. po meni to ne znaci da sam rijesio problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Problem vise ne postoji... Dakle, rijesen je :P A zasto problem ne postoji i kako je rijesen, nije bitno, nego je bitno da ne postoji, osim ako postoji, sto nije istina zbog toga sto ne postoji, jer sam ja unutar ovih tjedan i pol koliko imam nove komponente (tijekom kojeg nije bilo nikakvih ispada ovog problema) shvatio da je problem NEPOSTOJECI... Nadam se da ste me svi shvatili :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Problem?
Datum registracije: Oct 2008
|
kakvi filozofi majko moja mila, ovo je previse
|
|
Oglas
|