![]() |
BSOD??? HELP!!!
Dakle, moj problem je, hmm, vec dosadan. Imam Windows XP, i u zadnje vrijeme (mjesec dana) mi se svakih 6-7 sati (max.) pojavi BSOD i restarta komp. To me iritira jer me onda disconnecta s neta, prekine DL i slicno.
Pitanje: U cemu bi mogao biti problem? P.S. Kad mi se sljedeci put pojavi, prepisat cu error message pa napisat ovdje |
za pocetak napisi konfiguraciju
|
|
@dr. who: Molim umjesto velike slike staviti malu sa linkom na veliku
@m4dm4n: DL-ao sam program, installao, stisnuo analyze i pod Analisis pise: Citiraj:
Vjerojatno, jer nije bilo crasheva od kad sam install program, dakle u zadnjih 10 minuta :P Cim bude, pasteam report EDIT: Danas kupujem novi CPU Intel Dual Core 2.2Ghz, pa cu vidjet sto ce biti... |
Evo, pojavio se taj BSOD i otvorio sam WhoCrashed, ali i dalje isto pise...
Anyway, uspio sam zapisati neke podatke o BSOD-u... Privrhu je pisalo: Code:
KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR Code:
0x0000007A |
Citiraj:
Citiraj:
|
:)
Btw. problem rijesen nanovo instaliranim Windowsima, novim procesorom i novim hardom :) |
Citiraj:
|
Problem vise ne postoji... Dakle, rijesen je :P
A zasto problem ne postoji i kako je rijesen, nije bitno, nego je bitno da ne postoji, osim ako postoji, sto nije istina zbog toga sto ne postoji, jer sam ja unutar ovih tjedan i pol koliko imam nove komponente (tijekom kojeg nije bilo nikakvih ispada ovog problema) shvatio da je problem NEPOSTOJECI... Nadam se da ste me svi shvatili :P |
kakvi filozofi majko moja mila, ovo je previse
|
baš,onda za svaki probem je rješenje novi hardver
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:54. |