|
![]() |
#1 |
BODUL
Datum registracije: Dec 2008
|
paljenje
ovako naci kad zagasim komp tesko mi se pali naci stiscem tipku paljenje al ne reagira uopce naci ne daje nikakve znakove zivota i nakon nekog vremena stiskanja se upali u cemu bi mogao bit problem ,konfiguracija se nalazi pod moj komp. pa ako ko zna da mi pomogne i da bonus pitanje jel bi fortron bluestorm 2 350w drzo ovu konfiguraciju?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
napajanje ti je 100% riknulo kupuj Fortron PNF 400W, 299kn, Vemil I to ti je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Prije kupovanja napajanja provjeri s drugim gumbom za paljenje (iz nekog drugog casea) ili srafcigerom da vidis dogada li se isto. Ako da, moguce je da ti ploca pati od cold boota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BODUL
|
sta je to coold boot EDIT: i da meni uopce ne reagira nit se pocne vrtit hladnjaci kad okinem on/off tipku al ono nakon nekog vremena upali veceras cu probat clear cmos i na novo sve spojit da vidim do cega je pa javim sutra tu na forumu
............ ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 05.02.2009. u 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ja neznam do čega je problem jer me na ovoj staroj kanti koju sad koristim boli briga ali to mi se zna dogodit kad ištekam komp sa struje puknem mu gumb za paljenje i onda se lagano zavrte svi ventići dok ne povućesvu struju iz svih mogućih kondenzatora i onda ga možeš palit do mile volje...stvar je da se upali nakon nekoliko puta kad ga stisneš i mrdaš po kablu od napajanja...tak da ti je najverojatnije napajanje otišlo po mojoj procjeni
![]() |
#6 |
BODUL
|
da tocno tako kao sta je napisao krimos naci do napajanja mi je nis kad skupim love novo napajanje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|