|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Iskon Duo Carnet usluga i (čudna) dostupnost
Imam zanimljivu situaciju, naime T-Com korisnik sam, ali kad gledam dostupnost Duo Carnet usluge, nije mi dostupna. Onda sam se malo poigrao i provjerio susjede u krugu od 100-tinjak metara od mene i došao do čudnog zaključka...svi koji imaju T-Com uslugu ne mogu dobiti Duo Carnet, a oni koji su na konkurentskom provideru ili uopće nemaju ADSL, svima je usluga dostupna. Ima netko ideju o čemu se radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
nazovi SZK iskon 0800 1000 (besplatan broj) i pitaj tamo za dostupnost i objasni situaciju. kod mene je bila situacija sa bnet-om da je ulica prije moje imala dostupnost a moja nije tako da je moguce da bas od tvoje kuce nadalje usluga nije dostupna |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Propali Amigaš
|
Kao što sam već rekao, nema nikakve pravilnosti osim što je ne možeš dobiti ako si već korisnik T-Coma, znači totalno je izmiksano kroz čitavo mjesto, nema nikakve veze sa ulicama, brojevima ili bilo čim drugim. Čisto zanimljivosti radi, između moje kuće i zgrade pošte je ulica širine 3 metra |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Propali Amigaš
|
Zvao sam prije negdje pola godine kad sam prvi put čuo za tu uslugu, i rekli su da nije greška. Nisam previše inzistirao jer sam ionako imao godinu dana preostalog ugovora sa T-Comom, tj sad imam 6 mjeseci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
lar~
|
Onda vrlo vjerovatno u tvoju centralu alternativni operateri ne mogu uci.g |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
lar~
|
Citiraj:
Postoji nekoliko opcija: 1. greska kod iskonove pretrage a zapravo si dostupan 2. nisi dostupan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
A misterija je riješena, prijatelj koji radi u T-Comu kaže da im Iskon služio kao firma-kćer koja je tu da suzbija konkurenciju i uzima klijente koji iz nekog razloga ne žele biti na T-Comu |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
lar~