![]() |
Iskon Duo Carnet usluga i (čudna) dostupnost
Imam zanimljivu situaciju, naime T-Com korisnik sam, ali kad gledam dostupnost Duo Carnet usluge, nije mi dostupna.
Onda sam se malo poigrao i provjerio susjede u krugu od 100-tinjak metara od mene i došao do čudnog zaključka...svi koji imaju T-Com uslugu ne mogu dobiti Duo Carnet, a oni koji su na konkurentskom provideru ili uopće nemaju ADSL, svima je usluga dostupna. Ima netko ideju o čemu se radi? |
nazovi SZK iskon 0800 1000 (besplatan broj) i pitaj tamo za dostupnost i objasni situaciju. kod mene je bila situacija sa bnet-om da je ulica prije moje imala dostupnost a moja nije tako da je moguce da bas od tvoje kuce nadalje usluga nije dostupna
|
Kao što sam već rekao, nema nikakve pravilnosti osim što je ne možeš dobiti ako si već korisnik T-Coma, znači totalno je izmiksano kroz čitavo mjesto, nema nikakve veze sa ulicama, brojevima ili bilo čim drugim.
Čisto zanimljivosti radi, između moje kuće i zgrade pošte je ulica širine 3 metra |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Postoji nekoliko opcija: 1. greska kod iskonove pretrage a zapravo si dostupan 2. nisi dostupan |
Citiraj:
A misterija je riješena, prijatelj koji radi u T-Comu kaže da im Iskon služio kao firma-kćer koja je tu da suzbija konkurenciju i uzima klijente koji iz nekog razloga ne žele biti na T-Comu |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:14. |