|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
Cudan zvuk tijekom bootanja wina
Zivjeli.bili su neki radovi u mojoj sobi i najvjerojatnije je neki seronja od majstora okacio moj komp a moji starci sute i prave se blentavi.naime,kad ga upalim,cuje se neki ruzan i cudan zvuk tijekom bootanja wina.i onda nekih 2-3 minute nakon podizanja wina prestane.ja sumnjam na hard disk ali me zanima vase misljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma lako moguće da ti rikava vent na procesoru ili negdje drugdje..obično tako bruji i nakon par sekundi prestane. Otvori komp pa malo vidi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
..dno
|
Citiraj:
Pržu možeš lako isprobati..izbaci cd dok se dižu windowsi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
ali prestalo je zujanje.prestaje zujanje kad se komp ugrije u tih 2-3 minute.da je vent u pitanju,procesor bi mi se brze grijao.ali meni vent radi normalno.kad ne igram igricu,proc je na 20 stupnjeva kao i prije.kako da izbacim tray dok se dizu windowsi??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
..dno
|
Citiraj:
![]() Eto, upravo ti o tome pričam..ventilator nakon šta se ugije prestane proizvoditi zvukove..on vrti i radi sve normalno tako da i nemožeš primjetiti razliku u temperaturi, samo tih minutu-dvije dok se ne zagrije bruji.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nema šanse da rikne...to kaj malo zuji niš se ne boj nije to od slame napravljeno ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Komp ti je pod garancijom. Nosi na servis neka ti to otklone.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|