|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Radeon 3870
Kartica je 3dclub 512mb,ddr4,dualslot friško kupljena preko foruma stara 8 mjeseci.Pokrenuo sam par puta 3dmark06 i ne završi testiranje do kraja već izbaci grešku-broken pipe!Što sada dali je kartica stvarno oštećena?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Kako se ona ponaša prilikom igranja? Izbacuje li te iz igrica? Ako kartica radi dobro u igrama, onda po mome nemaš razloga za brigu. Iako je moguće da ti je jedan pipe na kartici otegnuo papke, ali me čudi da onda kartica radi normalno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja mislio da sam se ja slomio! ![]() ![]() Probaj igre neke. Moze biti da ce ti imati malo slabije performanse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
@ Torcida@1950 - to je bila moja grafa i kod mene je radila bez problema. Probaj napraviti sljedeće: instaliraj "Driver Cleaner Professional", počisti ostatke drivera od stare grafičke u Safe modu XPa, zatim stavi Cataylste 8.6 (ja sam te imao) ili 8.7 i stvar bi trebala raditi. Ako to ne pomogne, probaj je u nekom drugome kompu i ako će tamo raditi probleme, vratim ti novce nazad kako sam ti i rekao na mobitel. Jedino ako netko ima neku drugu ideju što bi mogao biti uzrok problema. Kod mene je vrtila 3DMark06, 05, Grid, COD4, Crysis, Test Drive Unlimited... sve bez problema. I da - prvo sam imao AM2 platformu (ASUS M2N4-SLI i Brisbane X2 3600+) te postojeću 775 (Gigabyte P31-DS3L i E4400) - na obje konfe je radila bez greške. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|