|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Boot izbornik
Pregazio sam XP sa Vistom , prije sam imao dualboot XP i Vista.Particiju od viste sam formatirao,a preko XP-a stavio Vistu. Ostao mi je onaj izbornik u kojem biram Vista ili Vista... ![]() Kako da to maknem? Ima li neki program za Vistu , kao što za XP ima VistaBoot pro.. kojim se to da sredit?? ili moram boot.ini file editirat i tamo sredit???
![]() |
#2 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Od nonine sestre kunjado
|
![]() ![]() Uglavnom , trebao sam samo u msconfig>boot-u izbrisat "divlju vistu"
![]() |
#4 |
Od nonine sestre kunjado
|
Da ne otvaram novu temu
Mislim "preselit" Program Files folder na drugu particiju,editirat registry i promijeniti mu putanju na D: , pošto bih instalirao par igrica i dosta programa,da mi Image ne ispadne oko 20 giga ![]() Da li je to OK, i da li će utjecat na programe koji se sa Vistom instaliraju?
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Problem je taj što dosta programa ima registry entrye na C:\Program Files\XXX te bi to isto trebalo sredit, u protivnom bi možda izgubio neke postavke i nebi moga kod nekih radit uninstal preko App Managera! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Od nonine sestre kunjado
|
Našao na nekom forumu : You can change the default locations of your Program Files and Common Files directories by editing the registry: - Click Start -> Run -> type: regedit - Click OK - Locate and highlight the following key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion - In the right hand window of regedit, you should see some values, among them will be: CommonFilesDir ProgramFilesDir - Double click one after the other and type in the new path, i.e: P:\Program Files\Common Files P:\Program Files - Close regedit - Reboot and all your installations will be pointed to the new locations ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|