|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
HD film iskoristava CPU
Potaknut novostima iz svijeta racunala(tocnije,"novog" 9.13 Catalysta) odlucih ga skinuti i isprobati.. Prije toga sam imao 8.11,koji sam obrisao i drivercleanerom pocistio... Eh,i odem ja lijepo zavrtit jedan 1080p HD film u nadi da ce GPU sve "obaviti",a ono CPU opterecenje ![]() ![]() U cemu je problem,zna li netko?? Film je .mkv (matroska) Ako vec imam tu HD4870,pa onda bih je volio i iskoristiti! =) unaprijed hvala na pomoci! =)
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
koristi trazilicu |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
aaa, bojim se da - kao i kod velikog broja drugih .mkv fileova - ništa od gpu-akceleracije, sav posao svaljuje se na leđa proca...tim je gore što je konkretni video u full hd razlučivosti...al ima topic o tome ovdje, malo searchaj... ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako nisi dobro složil HD akceleraciju i ako taj 1080p film nema (teško, ali nikad se ne zna) DXVA ništa od toga da GPU sve preuzme na sebe. S druge strane sve više HD materijala iz dana u dan dolazi s DXVA podrškom tak da je stvarno peh (dosad nisam još naletel na neki .mkv HD, a da nije imal DXVA, ali opet postoje šanse da ih ima, bez obzira na sveopću popularnost HD akceleracije), ako neko naleti na onaj HD koji nema tu mogućnost. Kak god da bilo provjeri kaj sve treba složiti u MPC HC da akceleracija proradi kak spada. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|