|
![]() |
#1 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Cloockanje
Molio bih da mi objasnite kako cloockati P4 preko Biosa, neki dan sam prčko po Biosu i nešto sjebo,ekran se nije palio a komp je radio,moro sam izbrisat CMOS preko jumpera na matičnoj.Nebi to htio ponoviti
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A nego kako nego preko biosa... Pošto se radi o Intelu tu nema promjene množitelja nego samo FSB-a (400, 533, 800). Korak po korak, pazi na memoriju (ne mora biti sinhrona kao kod AMD-a), povisi joj latencije i piči do kud ide. Ne znam što si mjenjao ali si pretjerao što god da si radio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Cloockanje
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Čuj ja sam neko vrijeme(dok sam još isprobavao maximum clocka) bio si napravio dvopozicijski switch i to spojio kao jumper na matičnoj ![]() NE radi struja off, prekidač okreneš, vratiš struja on i gotovo, deset put brže od igranja jumperom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|