|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Przilica spora do bola
E ovako imam neku noname przu vec 2g i sada npr. kod instala igra ili przenja nekog materijala to traje cijelu vjecnost ono read rate je x1 1000 i nekaj kb po sekundi pa sad neznam dali je prza otisla u vjecna lovista ili se moze npr. neki firmware izmenit ili dali postoji neki software za testiranja ispravnosti prze trazio sam na trazilici ali bezuspjesno. Mislim nezelim kupovat novu przu ak se jos ova moze iskoristiti,pa ak mi neko moze pomoci bio bi jako zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Przilica ti je u PIO modu, stavi u DMA. Ako neznas kako, pitaj! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Bill Gates
|
OK. Desni klik na My Computer --> tab Hardware --> Device manager --> otvoriti IDE/ATAPI Controllers (moras znati na kojem kanalu ti je prza npr. Secondary master) --> desni klik na Secondary IDE channel --> Properties --> tab Advanced Settings i pogledati dali pise DMA ili PIO, ako pise PIO. Javi da ti pomognem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bill Gates
|
Sta pise pod current Transfer mode? Provjeri sve kanale, ni jedan ne smije biti u PIO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo na jednom je pisalo pio pa sam stavio u dma a transfer mode pise not aplicable osim na jednom pio mode neznam kak da ga poromjenim jel je to pod transfer mode a to se nemre mjenjat Edit: evo ss http://img.w3dizajn.net/images/znjul.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bill Gates
|
Ovako, vrati se u Device manger, na kanalu gdje ti je PIO idi Desni klik i Uninstall. Restartaj komp i Windowsi ce sami instalirati taj kanal u DMA modu. Javi nakon sto to napravis. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|