|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
dvoumice oko wirlesa
ovako posto imam rodjendan za cirka 20 dana moram nesto od tate traziti za rodj a posto sve imam od pribora za komp i kojekakvih periferija razmisljao sam o wirlesu...meni netreba nesto super skupo i super jako imam optimu i 1mgb+flat...ali imam 2 kompa pa ako bi mi netko mogo preporuciti neki wirles koji mogu koristiti kao ruter (da ima telefonsku zicu) jer sada koristim ruter i switch jer su mi u optimi dali ruter s jednim mreznim izlazom...pa sada dali da uzmem ruter s vise izlazas ili neki wirless...molim preporuke i ako mozete staviti link od rutera ili wirlesa plus adapter (posto imam 2 kompa ) hvala unaprijed!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš na tržnici polovnih D-Link 684 ili Zyxela za manje od 200kn. Imaju ti i 4 LAN porta i wireless.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
nešto tipa D-Link DI-524 - imaš u ADM-u ili recimo Linksys WRT54GL koji možeš poslije upgradeat sa open source firmwareom pa postane dosta moćan router
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Danas je frend imao istu dilemu. Onda smo nazvali SZK i rekli su mu da uz plaćanje 100kn i sklapanje novog ugovora na 2g. može dobiti Optimin wireless router sa 4 LAN porta.
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
Citiraj:
EDIT:dali bi mi se vise isplatio ruter ili wirless, jer puno kosta wirless neki koji ima domet 2-3km thnx unaprijed!! EDIT1: Linksys WRT54GL mislim za ovoga mi je previse dati 550kn ipak netreba mi nes mocno trebam onako normalniji wirlles ili ruter onaj d link mi se svidja i nekosta previse 360kn...samo dali ja mogu bilo koji adapter uzeti za wirless ili moram bas za njegovu vrstu odabrati Zadnje izmijenjeno od: moonshadow. 06.03.2008. u 09:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
sva wireless oprema bi trebala biti interoperabilna, no međutim, može doći do nekih problema između pojedinih chipova... ali to je dosta rijetko... što se tiće dometa od 2-3 km, to možeš postići jedino sa dodatnom antenom/antenama
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
zivim na 4 katu...dali ta antena mora biti neka posebna mislim dali su skupe...i koliko se dugo izradjuju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Zašto ti treba domet od 2-3km? Koliko sam skontao ti imaš 2 kompa u STANU, a za to ti je dovoljan bilo koji wireless modem/router koji se danas može naći na tržištu. Dakle, novi/polovni D-Link 684T, Siemens 515/555 ili Zyxel će ti biti dovoljni. Svi oni imaju 4 LAN porta i wireless.
![]() |
#12 |
Banned
|
da ali frend mi ima laptop a zivi skoro 1km od mene a brat mu ide po fakultetima pa bi mi nes skonbinirali kuzis ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|