|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
škljocanje diska
imam jedan problem sa glanc novim diskom...Samsugom T166 (500 GB) formatirao sam i particionirao ga, prebacio sam sve podatke na njega, sve pet. ali, nešto mi se očito zeznulo jer mi disk radi osjetno sporije nego bi trebao, dugo čita podatke i dosta dugo kopira. rekao bih otprilike duplo sporije nego stari. i još veći problem mi se događa kad krenem kopirat veću količinu podataka s njega na neki drugi disk (npr. natrag na ovaj stari)... išao sam kopirat 5 GB filmova, i negdje na pola je disk počeo škljocat i jednostavno zablokirao...tak je škljocal sve dok nisam restartal komp. uspio je prekopirat tek nekih 2 GB podataka... u čemu je problem? kak da to riješim? pomagajte prosim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
nosi ga na reklamaciju,tako se sigurno nebi trebao ponsasti novi disk,a pogotovo ne taj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
pri izdisaju je,ocito,reklamiraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
hm. a jel se taj problem može riješiti nekako softverski? npr. da ga formatiram, obrišem particije, i napravim zero fill? jel bi to pomoglo? jel ima tko takav disk u svom kompu da napravimo usporedbu u HDtuneu il nekom sličnom programu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#10 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Od Mac-a.. Šta se tiče diskova..reklamiraj. btw. provjeri jel ti dostatno napajanje..meni su prdnula cetiri maxtora zbog njega (i na garanciju dobio nove nazad) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
skljoca,cvili, sporo, tesko ili nikako da se formatira- mislim da nista tu ne pomaze kao npr neki programi koji regenerisu lose sektore. jedino reklamacija i kupovina drugog diska moze pomoci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|