|
![]() |
#1 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Award Bootblock BIOS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Si ziher da ti je floppy ili sama disketa ispravna? Dobar BIOS snimio?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj renejmat bios u npr. bios.rom.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
To što ti se javlja je automatski update BIOSa neka vrsta failsafea a možda ne prepoznaje tvoj image od biosa jer ima neko nnestnadardno (za njega) ime, konzultiraj priručnik od ploče da vidiš dal se unutra spominje kako se image treba zvati ili probaj složit autoflash floppy (imaš po netu tutoriale) pa vidi dal će se skulirati...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Probaj ovako: 1. Kreiraj butabilnu DOS disketu 2. Kopiraj bios image i flash utility na disketu (AWDFLASH i imebiosa.bin) 3. Editiraj Autoexec.bat i na pocetak dodaj slijedece dvije linije: @ECHO OFF awdflash imebiosa.BIN /py/sn/f/cc/r awdflash - ime flash utilityja imebiosa.BIN - ime bios image-a py = program yes sn = save no f = flash cc = clear cmos r = reboot I sa tom disketom bi trebalo raditi...ovo je standardni postupak kod bootblock recovery-ja |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
3.14zda ®
|
Citiraj:
meni ovo samo pise u autoexec.bat-u.. Citiraj:
sta tocno dodje onaj @echo off i jel i to treba upisati u prvu liniju? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
3.14zda ®
|
Rijeseno, FDD je bio rikavela, sa ustekanim novim [crnim ![]() ![]() OVo sto je Disconected spomenuo sa 2 comand linea u autoexecu je za flashanje ploca koje se niti ne pokazu na monitoru, dakle flash na slijepo, kako sam ja skuzio u svojoj turneji guglanja... http://www.biosman.com/biosrecovery.html Meni to nije bilo potrebno, jer iako je onboard VGA krepala, ova X800XL u PCI-E slotu je uredno radila i bacala sliku, tj. inicijalizirala se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|