|
![]() |
#1 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
AMD turion 64 x2 TL-52, kako poterat obje jezgre na 100%
Ev vak...imam ovaj proc na notebook-u...i sad me zanima kako ga naterat da obavlja jedan posao sa punom snagom...npr. ripanje DVD-a Jel kak sam skužio, kad ripam dvd, onda koristi samo 50% od obje jezgre što u konačnici ispadne da jedna jezgra obavlja posao ripanja, dok drugi dio resursa ostaje slobodan korisniku...što je u biti i karakteristika 2x proca... ![]() E sad ja bi radije da on upogoni obje jezgre na 100% tak da mi onda ripanje brže napravi...e sad, dal ga je moguće naterat na takvo nešto...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako program nema podršku za višejezgrene procesore, ništa od 100%. Ili mjenjaj program ili preko Task managera i Affinity-ja zaposli drugi procesor da radi nešta drugo (ripaj 2 DVD istovremeno npr. ili neki drugi film konvertiraj u AVI ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ripanje dvd-a s medija ovisi i o brzini prže tj. ima li rip-lock ili nema i tu ne pomaže ni 8 jezgri.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Možda je čovjek pod ripanje mislio DVDShrink? Ovak usput -> THG Task Assignment Manager. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Kad sam vec vamo...koji prog koristite za prebacivanje DVD-a u DIVX? Koji ima program da podržava višejezgrene procesore? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ako nisi bash upoznat s postavkama XviD-a preporucio bih ti da koristish AutoGK. P.S. smanji sig, max 5 redova je dopusteno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|