|
![]() |
#1 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Logitech x530 otisao glavni zvucnik
Ovak,kupio sam u linksu taj doslovni model,i onaj glavni zvucnik gdje je potenciometar mi je pao sa stola i otisao je potenciometar.Znate li mozda hoce li moci u linksu to popravit i za koju lovu,nisam u zg pa zato a na linksov forum se nemoh registrirat nesto.
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() pa sta si radio sa njim kada ti je sa stola letio ![]() to je Sub, ne? naravno da ce ti popravit al ce i naplatit i to dobro vjerojatno, nego jesil ti siguran da je pot, mislim kakav to drek stavljaju kad se s*ebe pri padu ![]() edit sada vidim da je "satelit", pa ako je lagan kao sto izgleda mislim da ne bi smilo bit vidljivih ostecenja, u tom slucaju, kao sto i Facel kaze, nosi im i reci da je doticna naprava otkazala poslusnost bez ikakvog pardona, pravi se glup i mozda popuse da je sam krepao te ga free poprave ...nadam se da ovo Vedran&co ne citaju ![]()
Zadnje izmijenjeno od: bobe. 15.06.2007. u 00:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Najbolje da ih onda zvrcneš u servis na telefon. Najbolje će ti oni znat reći, ali pošto ti je pao, to ne spada u garanciju, pa je pitanje jel ti jeftinije kod njih to otpelati ili dati nekom majstoru koji bi možda manje naplatio ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Truth is out there!
|
Da prednji desni zvucnik.Ni ja ne kuzim kak je mogao otic od jednog pada ali dobro. Znaci onaj potenciometar,s kojim se pojacava je propao i sad uopce ne mogu pojacat ni smanjit
![]() |
#6 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa otvori zvucnik i vrati nazad potenciometar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
evo da se ja malo ubacim u temu sa svojom pitanjem. dakle imam zvučnike iz siga i otkad sam ih kupio počeli su zajb.... lijevi zvučnik je gubio kontakt a nije mi se dalo reklamirat al sada je taj gubitak kontakta počeo biti učestaliji. uglavnom uvučnici još imaju garanciju kaj mislite dal će mi htjet zamijenit za nove?? kupljeni su u HG-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
da dobiti ces nove .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
posto se ocito ne radi o popravku na racun garancije..jer je tvoja krivnja a ne proizvodjaceva, ne vidim zasto se ustrucavas rastvoriti to kuciste zvucnika i samo odlemiti potrgani potenc. i zamijeniti ga novim? ako nisi nikad radio slicne stvari(raskapanja) odneses ga u bilo koji servis za elektroniku/hi-fi komponente... oni ce to rijesiti bez frke, a brijem da ti novi pot. dodje do 40kn max. ako nema onaj 'klik' tj ne sluzi za gasenje zvucnika onda i jeftinije ![]()
![]() |
#14 |
Truth is out there!
|
Evo rastavi sam zvucnik,nije otisao potenciometar ali je ispao s one plocice,kao na njoj imaju utori i treba ga samo vratit ali je skroz zeznuto i mucio sam se jedan cijeli dan i nisam uspio tak da cu ih odnijet na popravak.Inace tko se malo vise kuzi i ima volje i zivaca lako bi napravio.Pozdrav i hvala!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|