PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Logitech x530 otisao glavni zvucnik (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=72098)

Jakesevic 15.06.2007. 00:16

Logitech x530 otisao glavni zvucnik

Ovak,kupio sam u linksu taj doslovni model,i onaj glavni zvucnik gdje je potenciometar mi je pao sa stola i otisao je potenciometar.Znate li mozda hoce li moci u linksu to popravit i za koju lovu,nisam u zg pa zato a na linksov forum se nemoh registrirat nesto.

bobe 15.06.2007. 00:22

pa sta si radio sa njim kada ti je sa stola letio:lol2:, svasta.....

to je Sub, ne? naravno da ce ti popravit al ce i naplatit i to dobro vjerojatno, nego jesil ti siguran da je pot, mislim kakav to drek stavljaju kad se s*ebe pri padu:cool:

edit sada vidim da je "satelit", pa ako je lagan kao sto izgleda mislim da ne bi smilo bit vidljivih ostecenja, u tom slucaju, kao sto i Facel kaze, nosi im i reci da je doticna naprava otkazala poslusnost bez ikakvog pardona, pravi se glup i mozda popuse da je sam krepao te ga free poprave

...nadam se da ovo Vedran&co ne citaju:D

Vuco 15.06.2007. 00:22

Najbolje da ih onda zvrcneš u servis na telefon. Najbolje će ti oni znat reći, ali pošto ti je pao, to ne spada u garanciju, pa je pitanje jel ti jeftinije kod njih to otpelati ili dati nekom majstoru koji bi možda manje naplatio ?

Facelessone 15.06.2007. 00:28

nije sub nego prednji desni zvučnik :D . Ak se ne vide nikakva fizička oštečenja reci samo da je krepal sam od sebe :)

Jakesevic 15.06.2007. 10:26

Da prednji desni zvucnik.Ni ja ne kuzim kak je mogao otic od jednog pada ali dobro. Znaci onaj potenciometar,s kojim se pojacava je propao i sad uopce ne mogu pojacat ni smanjit

Razer 15.06.2007. 10:29

Pa otvori zvucnik i vrati nazad potenciometar...

Jelc 15.06.2007. 12:11

Citiraj:

Autor bobe (Post 746720)
...nadam se da ovo Vedran&co ne citaju:D

A-ha.
Samo se ti nadaj:)

Doom 15.06.2007. 20:05

Ako ti ne prihvate reklamaciju uslikaj potenciometar. Imam jedan ispravan iz raskopanih Logija pa možda pomogne.

marq20 15.06.2007. 21:49

evo da se ja malo ubacim u temu sa svojom pitanjem.

dakle imam zvučnike iz siga i otkad sam ih kupio počeli su zajb.... lijevi zvučnik je gubio kontakt a nije mi se dalo reklamirat al sada je taj gubitak kontakta počeo biti učestaliji. uglavnom uvučnici još imaju garanciju

kaj mislite dal će mi htjet zamijenit za nove?? kupljeni su u HG-u

Codiac 15.06.2007. 22:03

da dobiti ces nove .

TomRi 16.06.2007. 09:32

posto se ocito ne radi o popravku na racun garancije..jer je tvoja krivnja a ne proizvodjaceva,
ne vidim zasto se ustrucavas rastvoriti to kuciste zvucnika i samo odlemiti potrgani potenc. i zamijeniti ga novim?

ako nisi nikad radio slicne stvari(raskapanja) odneses ga u bilo koji servis za elektroniku/hi-fi komponente...
oni ce to rijesiti bez frke, a brijem da ti novi pot. dodje do 40kn max.
ako nema onaj 'klik' tj ne sluzi za gasenje zvucnika onda i jeftinije :)

mislav_os 17.06.2007. 02:26

Khm...Pa kako je to moralo past da je otislo tako?? Imam te zvucnike,ne cine mi s ebas klimavi...ono...sve cvrsto...ne znam...

Facelessone 17.06.2007. 13:14

pa palo točno na potenciometar i.....krkkkk, ode.

Jakesevic 20.06.2007. 09:57

Evo rastavi sam zvucnik,nije otisao potenciometar ali je ispao s one plocice,kao na njoj imaju utori i treba ga samo vratit ali je skroz zeznuto i mucio sam se jedan cijeli dan i nisam uspio tak da cu ih odnijet na popravak.Inace tko se malo vise kuzi i ima volje i zivaca lako bi napravio.Pozdrav i hvala!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:06.