Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.05.2007., 21:38   #1
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
nece u windowse?

neznam sta da kazem vise,kako imam yonaha i asusicu za njega,kako sam vec naveo nest mi se odjednom smrzo komp i resetiram i nisam mogao vise uc u win,osim u safe mod...kada izaberem da mi normalno ude,onda se smrzne.....probavao sam i na ata disk install windovse i na novi sata ,ali nema razlike....izbaci mi se neki error dl.exe i pise neka mac adresa i mogu close ili ignore izabrat i to je to.....i onda mi se smrzne net,msilim na netu sam fizicki,ali nemogu nist radit,ni mail gledat ni nista....danas sam flashao bios,i nista postigao nisam s time...mijenjao sam kablove na diskovima,pokrenuo iz safe moda hd tune i kaze da su diskovi oke....ali nece i nece u windowse....mijenjao sam i memoriju,utore,antivirusne i spyware programcice nemogu install iz safe moda....windowse sam vec 3 puta instalirao,i opet ista star...stvarno neznam sat da radim,maticna ima garanciju,i sve mi se cini da cu je poslat u links,ili bacit u smece...jer vec sam ljut poprilicno....neznam ako sam sta zaboravio napravit mozda od ljutnje....jos mi sad na lapu nece ni mozilla na net,ap sam preko IE-a,ma katastrofa...dode mi da bacim sve u cesme i amen....
komer je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2007., 23:38   #2
RS2000
ThinkPad Hunter
Moj komp

RS2000's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
....instaliravaj drivere jedan po jedan pa ces vidjet di te zeza, možda je do toga...
Oglas

Oglas
Staro 01.06.2007., 15:10   #3
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

evo sad sam po 13ti put instalirao windowse i samo sam mrezu digo da drivere skinem najnoviej za plocu i krecem redom...pa cemo vidjet ko ce prvi popustit.....bios sam novi stavio to sam rekao...ja svejedno mislim da je softwerske prirode problem,ali prvo ide sken cijelog kompa od virusa,spywarea itd.....

evo brije.....svjez install windowsa i nakon 4 sekunde adawarea 7 fajlova identificirano...lol
Staro 01.06.2007., 16:04   #4
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

sad nod mi javlja da je nasao wirus win32/tenga.gen i cini mi se da mi je virus zarazio svaki .exe file i sad se mucim sa brisanjem istih fajlova.....vjerujem da su zato i win bili u banani...idemo dalje

rijeseno...problem u 250gb virusa

Zadnje izmijenjeno od: komer. 01.06.2007. u 18:02.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno