nece u windowse?
neznam sta da kazem vise,kako imam yonaha i asusicu za njega,kako sam vec naveo nest mi se odjednom smrzo komp i resetiram i nisam mogao vise uc u win,osim u safe mod...kada izaberem da mi normalno ude,onda se smrzne.....probavao sam i na ata disk install windovse i na novi sata ,ali nema razlike....izbaci mi se neki error dl.exe i pise neka mac adresa i mogu close ili ignore izabrat i to je to.....i onda mi se smrzne net,msilim na netu sam fizicki,ali nemogu nist radit,ni mail gledat ni nista....danas sam flashao bios,i nista postigao nisam s time...mijenjao sam kablove na diskovima,pokrenuo iz safe moda hd tune i kaze da su diskovi oke....ali nece i nece u windowse....mijenjao sam i memoriju,utore,antivirusne i spyware programcice nemogu install iz safe moda....windowse sam vec 3 puta instalirao,i opet ista star...stvarno neznam sat da radim,maticna ima garanciju,i sve mi se cini da cu je poslat u links,ili bacit u smece...jer vec sam ljut poprilicno....neznam ako sam sta zaboravio napravit mozda od ljutnje....jos mi sad na lapu nece ni mozilla na net,ap sam preko IE-a,ma katastrofa...dode mi da bacim sve u cesme i amen....
|