|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Najstabilniji i najbrži driveri za seriju 6?
Naslov sve govori, u ovom slučaju 6800GS. Jel su najbolji najnoviji ili neka druga verzija. Također, što mislite o XTreme-G driverima? Zadnje izmijenjeno od: Vasili. 11.01.2007. u 01:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Šta je sad, ovdje su svi takvi hackeri da nitko ne koristi drivere: roller :: quake2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
xtreme-G su odlični driveri, koristim ih i sam, a sad koju verziju... Mislim da su verzije 8x.xx bile najbolje za gf6 seriju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
xtreme-G 85.96. Koristim ih vec dugo dugo. Nikada nisam imao nikakvih problema.
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Dec 2006
|
nije li na njima disablean refesh rate override? probao davno, znam da bez obzira na ukljuceno u driverima nije imalo efekta u igrama. prodavati vlastite oci za 3 frama vise je IMO glupo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja uglavnom koristim zadnje (ili bar razumno blizu zadnjima) do nvidiae, čak nekad i stabilne bete (koje znam skinut sa guru3d) i coolebitse i to već 5g tako sa raznim nvidiama koje sam imao... Nikad nekih većih problema i moddani driveri nemaju neku specijalnu prednost pred običnim što se performansi tiče...
![]() |
#7 |
Premium
|
ajde kad smo vec kod drivera da ne otvaram novu temu recite mi koji bi bili najbolji za 7600 GS ? koji god da stavim nekako mi "zvuce" da ne pašu ![]() i koji su zadnji driveri ? ne beta ! 93.21 ? (ne pratim bas to ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mene zanima šta je najbolje za 6600? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Nitko ne može dati točan odgovor na takvo pitanje, koji je najbolji, sve je to stvar subjektivnog dojma ![]() Evo, meni je XTreme-G 83.20.v2 najbolji, isprobao sam još dosta njih kako 9x.xx tako i 8x.xx i ubrzo sam se vratio na te 83.20.v2. Ako je nekome bitno, daju najviše Markova (barem na mojoj 6800), najbolji omjer brzine i kvalitete i nikada nisam imao problema sa stabilnošću. Ali možda je to samo zato što ih jako dugo koristim ![]() Isprobajte neke preporučene pa sami presudite koji su po vama najbolji ![]() Ali slažem se da su 8x.xx najbolji za seriju 6.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
u zadnje vrijeme su mi se xtreme 91.48-ad pokazali kao dobri
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Isto,samo GT ![]() EDIT:mozda ovo(hvala sugrađaninu POP-u):http://www.hwupgrade.it/download/file/2811.html |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|