![]() |
Najstabilniji i najbrži driveri za seriju 6?
Naslov sve govori, u ovom slučaju 6800GS.
Jel su najbolji najnoviji ili neka druga verzija. Također, što mislite o XTreme-G driverima? |
Šta je sad, ovdje su svi takvi hackeri da nitko ne koristi drivere: roller :: quake2 :
|
xtreme-G su odlični driveri, koristim ih i sam, a sad koju verziju...
Mislim da su verzije 8x.xx bile najbolje za gf6 seriju... |
xtreme-G 85.96. Koristim ih vec dugo dugo. Nikada nisam imao nikakvih problema.
|
nije li na njima disablean refesh rate override?
probao davno, znam da bez obzira na ukljuceno u driverima nije imalo efekta u igrama. prodavati vlastite oci za 3 frama vise je IMO glupo |
Ja uglavnom koristim zadnje (ili bar razumno blizu zadnjima) do nvidiae, čak nekad i stabilne bete (koje znam skinut sa guru3d) i coolebitse i to već 5g tako sa raznim nvidiama koje sam imao...
Nikad nekih većih problema i moddani driveri nemaju neku specijalnu prednost pred običnim što se performansi tiče... |
ajde kad smo vec kod drivera da ne otvaram novu temu recite mi koji bi bili najbolji za 7600 GS ?
koji god da stavim nekako mi "zvuce" da ne pašu :( i koji su zadnji driveri ? ne beta ! 93.21 ? (ne pratim bas to ... :D ) |
Mene zanima šta je najbolje za 6600? :)
|
Nitko ne može dati točan odgovor na takvo pitanje, koji je najbolji, sve je to stvar subjektivnog dojma :D
Evo, meni je XTreme-G 83.20.v2 najbolji, isprobao sam još dosta njih kako 9x.xx tako i 8x.xx i ubrzo sam se vratio na te 83.20.v2. Ako je nekome bitno, daju najviše Markova (barem na mojoj 6800), najbolji omjer brzine i kvalitete i nikada nisam imao problema sa stabilnošću. Ali možda je to samo zato što ih jako dugo koristim :p Isprobajte neke preporučene pa sami presudite koji su po vama najbolji :) Ali slažem se da su 8x.xx najbolji za seriju 6. |
u zadnje vrijeme su mi se xtreme 91.48-ad pokazali kao dobri
|
Citiraj:
EDIT:mozda ovo(hvala sugrađaninu POP-u):http://www.hwupgrade.it/download/file/2811.html |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:25. |