|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Sporo prženje
naime dvd-ii cd-i mi se užasno sporo i ripaju i prže.naime ne prelazi brzinu od 1.6x(dvd) te 13-14x(cd).bez obzira na koju brzinu da stavim.ne znam što se događa.i primjetio sam da je procesor 100% opterećen dok prži tako da je komp praktički neupotrebljiv dok se nešto snima.probao sam sa nerom,alchoholom i uvijek isto.i da.snimi on dvd,al mu za to triba skoro pola sata...:confused: otvoren sam za sve prijedloge fala unaprijed na pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prvo napiši konfu za početak. onda možemo dalje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
inače komp je p4 2ghz,845PE,512 ram,Ti4200,60Gb hard |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
zajebava san se sa starfuck programom - onim za disableiranje optičkih uređaja u kompu.uglavnom je nešto bia sjeba,tj. nisu mi se više vidili optički uređaji u my computeru ni u device manageru.uglavnom nakon gimnastike(uninstall driveova,fizičko iskapčanja)sve sam uspia dovest u red. i sad oni rade,al sporo! i još nešto.ta dva uređaja (cd i dvd prža) su mi na secondary IDE channelu,dok mi je treći dvd-rom na primary IDE channelu - on radi normalno tj. ripa brzinom kao i prije,i zauzeće procesora je 4-6% dok radi.uglavnom kako treba,a ova dva zahebavaju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sekundarni kanal cijeli prebaci iz PIO u DMA mode, napravi restart, provjeri jel prihvatio postavke i to je to. http://img155.imageshack.us/img155/3...board018fp.jpg
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
LOL, zakon slika, LOL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
U Device manageru, desni klik na secondary ide channel i uninstall. Nakon restarta moralo bi doc na dma.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
evo kako to izgleda sad http://img478.imageshack.us/img478/3851/snap16px.jpg ova 3 ispod su virtualni uređaji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
RADI! uspia sam,ne znam ni sam kako.naime više nisam zna šta da radim i još jednom sam ih sve iskopča(po ko zna koji put) i proradilo.prži,ripa normalno,ima autoplay,ma prva liga. fala svima koji su pomogli ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|