|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
X800 mamu mu njegovu!
:confused: Dakle, danas sam kompletirao PC, a kad ono problemi! Imam Sapphire X800 grafičku i u svakoj igri koju sam dosad probao nakon nekoliko minuta se privremeno smrzne i upali se "vpu recover". Koji vrag? Promjenio sam drivere za maticnu i graficku i uvijek isto. Maticna je foxconn nf4uk8aa (nForce 4 ultra). Mora biti do graficke jer inace sistem radi stabilno. Da li se mozda pregrijava? Da hladnjak nije loše montiran ili je mozda cijela graficka u qurcu? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
pogledaj temperature po tome ćeš znat dal se pregrijava.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: X800 mamu mu njegovu!
Citiraj:
..pretpostavljam da imas dobro napajanje ?
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
@buljo - s kojim programom da vidim temperaturu graficke? Ima li ona uopce senzore za temp.? @jolkica - napajanje je AOpen-ovo sa kucista H500C, 300W PFC. U kucistu uz graficku imam: A64 3000+, 2x512 rama, 2x opticke pogone, 1x HDD, Skystar2 i modem. Nemogu virovat da joj treba jos struje. Da pokusam pristekat dodatno napajanje? Mozda joj PCIex nemoze dati dovoljno struje? P.S. Nista nije kloknuto i u idle sistem mi je 25-30 °C procesor i 30-35 °C unutrasnjost (barem sudeci po biosu i mbo utilityu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Pokloni ju meni ![]() Ugasi vpu recover jer ti on nićemu ne služi osim kaj zahebava. Ako ti se nakon toga bude bloksalo u igrama probaj se igrat driverima Koju verziju uopće koristiš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...a i kupi posteno napajanje kad vec slazes takvu mrcinu od kompa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|