|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
(riješeno) Računalo radi samo u Safe Modu
Postovanje, prilikom svakog pokretanja računala ne želi normalno podići windowse. Učitava ih i kad bi se trebao prikazati desktop, jednostavno se restarta i tako u nedogled. Probao sam staviti "Last good known config" i system restore ali nista. Računalo radi samo u SAFE MOD-u. Tražio sam rješenje na internetu i pronašao sličan slučaj gdje je bio problem u grafičkoj. Danas sam stavio drugu grafičku u računalo ali i dalje ista priča, ne može normalno pokrenuti windowse osim u Safe Modu. Da li ima netko drugu ideju, što napraviti? Računalo je sastavljeno od sljedecih komponenti: CPU: X2 6000+ MBO: Gigabyte GA-M720-US3 2 GB RAM-a OS: Windows XP SP3 (32 bitni) GPU: ATi X1300, zamjenska je nVidia GS 7600 Hvala i LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
A gle safemode ti dize sustav samo sa osnovnim driverima s kojima mogu windows funkcionirati. Ako ti se win nece dignut normalno najvjerovatnije si zeznuo negdje s driverima. Provjeri ako si instalirao dobre drivere. Btw taj problem se dogada od friske instalacije windowsa ili se nedugo poceo desavat ? Ako se sada pocelo desavat sjeti se sta si mjenjao na kompu pa pocni od toga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad sam pokusao napraviti system restore na prosli cetvrtak no kao i kod svakog drugog pokusaja dode na nekih 70-80 % i ode u restart. Nista, idem polako spremat podatke i pripremat za novi OS. Samo me zanima s cime da provjerim da nije nesto od hw-a otislo. LP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Imamo sticky sa test programima pa pogledaj. Napravi čisti install + drajveri po poznatom rasporedu, vidi support mobo. Za grafu ATi X1300 drajveri su sada pod Legacy grupi pa je zadnji Catalyst 10.2: http://support.amd.com/us/gpudownloa...eonaiw_xp.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Bok bok, napravio novu instalaciju OS-a, sve je proslo ok, graficka i ostali hw rade tako da je vrlo vjerojatno bilo do nekih drivera. Upravo vracam backup podataka. Hvala jos jednom svima koji su pomogli ![]() LP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|