|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
(riješeno) Nakon grmljavine komp nece da se upali
Pišem za frenda,jer on nemoze. Naime,sinoć je oko ponoć iznenada došla oluja i počelo je grmiti.Frend je otišao prije toga spavati i ugasio je komp,ALI nije isključio kabel iz utičnice.Kad je jako udario grom koji je bio dosta blizu (koji je meni isto laptop spržio) nešto je kod kompa "puklo" i zabljesnulo.Danas kad je došao iz škole,probao ga je upaliti,ali ne ide.Upale se ledice ventilatora i zasvijeti logo na grafičkoj,ali kompjuter se ne pali. Što je to moglo otići,matična? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bokygs. 02.12.2010. u 14:20. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Ili napajanje, ili matična, ili i jedno i drugo (a moglo je i još svašta povući za sobom). Kreni kao i za normalnu dijagnostiku, počupaj sve van i slaži pomalo na stolu.
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Izvadi kabel od napajanja na par minuta pa vrati i probaj upalit.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Slažem se sa [GOW]Nec-om. Tvoj frend je srećković ako je samo jedna komponenta otišla, ne i cijeli komp. I zato ja ignoriram idiote koji mi se smiju kada im kažem da se komp i internet moraju gasiti kompletno iz struje kada grmi *rolls eyes* |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Evo problem rješen... Crklo napajanje,sve ostalo radi ![]() EDIT ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bokygs. 02.12.2010. u 16:56. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Khmmmm....imao sam slučaj gdje je uslijed udara groma čak napajanje preživilo, ali matična ploča i sve u direktnom kontaktu s njom je vrisnulo, disk i optika preživili, vjerojatno je to i u ovom slučaju! |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
@Anonymous_1 Pa rekao je da sve ostalo radi. Valjda je provjerio s nekim drugim napajanjem. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Hvala svima na pomoci. Ja sam taj sretnik kojemu je napajanje otislo,jos uz to ruter i splitter... Trenutno sam stavio LC Power 420W,stavio slabiju graficku (x550) i izvadio 2 plocice rama da lakse pogoni ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|