Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.09.2010., 10:37   #1
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Datum registracije: May 2008
(riješeno) ATI Radeon HD 2600XT & Acer S243HL 24'' LCD - ne radi 1920x1080 rezolucija

Imam novi monitor, Acer S243HL, 24'' Full HD, kada stavim na rezoluciju 1920x1080, moram se poigrati sa Scaling-om u CCC jer inace mi je slika u crnom okviru, kada to namjestim, nakon nekog vremena kao da se CCC resetira i izgube se sve postavke, onda moram vratit na 1680, pa resetirat CCC i opet na 1920 i podesiti Scaling. Skinuo sam zadnje drivere i instalirao. Jucer sam ugasio komp na 1920 rezi, i danas ujutro ga nisam mogao upaliti, vec sam morao ga resetirat na prekidacu napajanja, onda je ok bilo, i kad sam ga upalio opet je 1920 reza skroz zmrdana

Problem je samo na 1920 rezoluciji, ove nize su ok, ali nemogu radit tako, mutno mi je...

Je li to do drivera, ili graficke? To se desava u normalnom radu, surfanju itd, ne igranju...
Mejzlik je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2010., 11:12   #2
m4x
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
jesi probao spajat na vga i dvi?
m4x je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.09.2010., 11:15   #3
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Monitor mi ima samo vga i 2 hdmi-a...ja sam ga spojio preko adaptera sa dvi-hdmi, hdmi kablom...probao sam i prvi i drugi dvi i hdmi, ista stvar...nisam probao vga
Staro 27.09.2010., 09:40   #4
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Probao sam spojiti VGA kablom, ali onda imam najvecu rezoluciju 1600x1200...a to mi ne pase nikako...
Staro 27.09.2010., 13:04   #5
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Uspio sam srediti Full HD rezoluciju, ali imam sad jos jedan problem, otkada sam promijenio monitor, kad ugasim komp, ostane mu svijetliti ledica od HDD-a na kucistu, i kada ga zelim upaliti, zavrte se svi ventovi na 5sec i ugasi se, te tako konstantno radi, kao da nesto srusi na boot-anju. Kada iskopcam HDMI kabel od monitora iz graficke, onda se upali najnormalnije...???
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno