|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Komp beepa u nekoliko serija i tek onda boota Windowse
Naime kad upalim komp cuje mi se dugi niz beepova,nakon toga mi se resetira i ponovno dugi niz beepova i tako 3/4 puta da bi se konacno bootali wini. Kasnije sve normalno radi! Malo sam gledao objasnjenje beepova i ne kuzim gdje bi svrstao svoj problem! Plz help? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko i kakvih beepova ima u tom nizu? Koja konfa je u pitanju? Moja kristalna kugla mi ne može dati odgovore na ta pitanja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Konfa je relativno nova: DualCore Intel Core 2 Duo E8500 Gigabyte GA-EP45-UD3 PowerColor 4870 PCS+ Chieftec 650W Kingmax 2x2 gb Muci me to sto kasnije sve normalno radi u windowsima a temp.komponenti su kakve bi i trebale biti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali komp mi je radio normalno godinu dana koliko ga imam i sad zadnja dva tri dana ovako sere!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda ovo? 1 dugi & 9 kratkih beepova -> ROM greška Ili ovo? kratak ponavljajući beep -> problem u napajanju
![]() |
#12 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj izvaditi van memoriju, ispusi utore i gumicom prodes preko kontakata od modula i zatim vratis natrag kak je bilo. Znam da je ovo cisto nagadanje, ali imao sam slican problem na starom kompu pa me podsjetilo na to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|