|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
(riješeno) Problem s prženjem
evo ovako, unazad par dana pojavio mi se problem prilikom prženja DVD-a pomoću Nera (original kupljeni ako ima kakve veze ). Normalno vrijeme prženja full punog dvd-a (cca 4.3 gb) na brzini 20x koliko mi je max pržilice trajalo je normalnih 6-7 minuta, ali sad unazad nekoliko dana vrijeme prženja takvog istog ili manjeg dvd-a traje na istoj brzini nenormalnih ~25 min . U postavkama nisam mjenjao apsolutno ništa , po windowsima nisma prčkao isto ništa jedino što sam neki dan kupio novi chillstream gamepad , ali opet ne vjerujem da je to problematično, tako da zbilja neznam u čemu bi mogao biti problem. Any suggestions ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ajd za početak ispuni malo Moj komp opciju da vidimo koji hard imaš, možda on zeza... O kojoj pržilici je riječ? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Uninstaliraj iz Device managera, pod IDE ATA/ATAPI controllers kanal na kojem je prza, restartaj pa opet probaj przit.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
eh sad, nisam baš spretan s tim stvarima nekim naprednijim, pa mi nije jasno kako da znam na kojem kanalu mi je pržilica jer imam po 3 Primary IDE Channel i po 3 Secondary IDE Channel u granama jedno ispod drugog :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prekopaj sve kanale, neki je ziher u PIO modu. Kad ga nađeš, deinstaliraj ga, tražit će te reset, resetiraj i nakon toga bi trebalo biti u DMA.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium