|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
![]() Dakle ovako (konfiguracija je u avataru): Svaki dan komp se počeo gasiti, sam od sebe, kad ga krenem uključiti ponovo normalno radi i opet nakon nekoliko sati se ugasi. Išla sam preko Everesta vidjeti temperature CPU i MB i on kaže da su za CPU 96 °C a za M/B 32 °C . Sada ja se ne kužim previše u ''te stvari'', a nakon guglanja skužila sam da se vjerovatno radi o ventilatoru. Pa me sad zanima ako sam u pravu i šta mi je činiti, molim da mi objasnite onako zdravo seljački šta da radim ![]() Unaprijed se zahvaljujem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Resetira ti se komp jer je temperatura proca jako jako previsoka ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ako je stvarna temp Proca 96 stupnjeva, onda je to jaaaaaaako u banani. Zdravo seljački: Otvoris komp, očistiš sve od prašine, skineš ventilator sa proca, maknes pastu, stavis novu pastu i pustis otvoren komp. Nabavis klimu i neka ti dere u sobi. E sada možeš kupiti bolje ventilatore, vodeno napajanje itd, ali ovo je zdravo seljački ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Od ovog šta si sve naveo, sigurno je da sam ga danas usisavala i to samo izvana... tcccc.. uglavnom, kad provjerim, javim... btw. pitanje jedno glupavo... kako sam tu konfiguraciju složila u Linksu i komp ima one naljepnice tj. pečate, pa me zanima da li mi se isplati to dirati s obzirom da je komp još uvijek pod garancijom? Možda zvuči glupo, al ne znam šta da radim .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Čuj, ako želiš da ti komp stabilno radiš mora se otvoriti, nanotehnologija je još u povojima nažalost ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Registered User
|
Da, ma nekako mi se čini da je to najpametnije ![]() Uglavnom, hvala svima na savjetima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
Ma to ti je do prasine na CPU heatsinku sto posto. Ak ti je tolko stalo do naljepnice nju moš navodno skinut sa fenom. Ionak moras otvorit samo jednu stranicu, znači 2 šarafića maksimalno. Zatim fino usisivač u ruke i ono železo ispod ventilatora počisti i amen. Nemaš zezancije sa servisom...
![]() |
#8 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Ajde malo pogledaj kako si sve objasnio sto treba nekome tko prvi put ide otvoriti komp.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Baš ću probati ![]() ![]() Citiraj:
|
|
![]() |