|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
ATI Radeon RAH2600 PRO 512mb
Pozdrav ![]() Evo ima nekoliko dana kako sam kupio ovu graficku, tacnije novu maticnu plocu, graficku kartu, i nakon instaliranja sistema, i instaliranja drivera, stalno mi se pojavljuje kao neka greska. Pojavljuje se nakon sto otvorim opciju, desni klik na ekran, pa PROPERTIES, pa onda na SETTINGS, i da vam ne bi pisao, pokazat cu vam sliku, pa ako iko zna u cemu je problem, bio bih zahvalan kad bi mogli pomoci ![]() http://img246.imageshack.us/img246/6...board01xn8.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Pa,očito je problem u driverima ![]() Krive si instalirao,skini nove za OS koji vrtiš-i to je to. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
kad je dosao kompjuter, vec je bilo tako znaci instalirani su originalni driveri i opet je to pokazivalo, a ja sam skinuo drivere sa ati-eve stranice, i opet je bilo isto pa zbog toga ne kontam u cemu je problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Hmmm...jesi siguran da si prije instalacije novih drivera temeljito očistio (deinstalirao) te stare(problematične)? Jesi probao čistiti sa DCpro u safe modu? OT:...i gdje se sada jedu najbolji ćevapi u Sarajevu?(dugo nisam bio,ali prolazim uskoro kroz grad pa...) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
hehe, samo dodjes na carsiju, kod sebilja i u okolini sebilja gdje god pojedes cevape neces pogrijesiti, a imas i ostalu raznu mezu, al preporuka je ZELJO cevabdzinica jer tamo svi jedu cevape ![]() a sto se tice masine, ma probao sam sve, spustio sistem pa ponovo instalirao, a kontam da nije problem, zato sto imam integrisanu graficku kartu na maticnoj, jer kad dizem sistem, prvo moram prebaciti kabal od monitora na tu graficku na maticnoj, pa onda inst drivere od ove graficke koju imam, pa tek onda prebaciti kabal jer ova graficka ima HDMI ulaz, pa ne moze raditi bez inst drivera ![]() ![]() a imam jos jedno pitanje, da li je moguce da ova graficka radi bolje za window vista-om.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
restart--->BIOS:"disable onboard VGA"--->ugasi ga--->prebaci kabel na ATI-ja--->upali ga--->instaliraj ATI drivere -->
Ma,disejblaj tu integrušu u BIOS-u,tebi se kolje nV sa ATI-jem!
Prvo očisti sve VGA drivere sa DriveCleaner pro iz safe moda(i ATI-jeve&NVidijine)--->restart--->BIOS:"disable onboard VGA"--->ugasi ga--->prebaci kabel na ATI-ja--->upali ga--->instaliraj ATI drivere |
![]() |
![]() |
#10 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
joj kralju, sad tek vidim da nemam pojma o kompu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Učini ovo što ti je windfucker predložio. Ti moraš ući u BIOS ako znaš što je to (Del, F2 pri bootu) i isključit integriranu grafičku SAVE-at promjene i prebacit kabel na 2600 Pro. Mora radit. I poželjno bi bilo da reinstaliraš Windowse i poinstaliravaš nove drivere da se poštediš muka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
znam kralju sta je bios, probat cu to ![]() |
![]() |
![]() |
|