|
|||||||||||
|
|
#1771 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ček, nemaš prekida, kvazi buferiranja i sl.? Meni se ponekad dogodi, ali to sumnjam da je do Iskon app. Primjer: gleda se neka emisija unatrag (npr. od prije par sati), kad istekne odabrani termin, Iskon baca neku poruku, buferira par sek, nakon toga nastavi dalje i imam još par sekundi na ekranu onaj njihov UI. Dakle, pogubi se app u tim prelazima. Drugi slučaj se manje javlja, gledaš nešto u realtime i jednostano stane na par sekundi, ulovi i krene dalje. |
|
|
|
|
|
#1772 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Samo da upozorim, da se netko ne zaleti kao ja: Na ponudi je trenutno Fire TV Stick 4K Select za 29€, ali po meni ne vrijedi ni 10€. Razlog - VegaOS umjesto Androida. Vracen nazad bez i da sam ga otpakovao ![]() |
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Premium
|
Hmmm, nije već dugo ništa javljao oko toga, nadam se da se nije provuklo nešto preko drugih domena ![]() Jedino ne znam da li se još uvijek može staviti neki custom launcher? Navodno je i to poginulo kad su nešto oko adb blokirali... |
|
|
|
|
|
#1776 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Amazon Fire TV Stick - Media player
Citiraj:
To mi je radilo na xiaomiju. Na 4k max radi perfekt Zadnje izmijenjeno od: spawn. 10.11.2025. u 19:11. |
|
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Premium
|
Koju verziju firesticka imaš, vidim na prethodnoj strani si spomenuo 4k max, ali 1 ili 2 gen? Zanimljiva situacija kad sam pokušao instalirati noviji .apk od Iskon TV. Ne ide preko stare app, deinstalirao staru, instaliram novu. Novija app se ne pokreće, odnosno pokrene se na sekundu i odmah izbaci van ![]() Dobro, znači ne radi, maknem je, vratim natrag staru, traži ponovno upis onog koda. Morao zvati korisničku, veli da su mi dva uređaja prijavljena: AFTKA (što je firestick) i neki "Smart TV". To ili se nova app se tako prijavila ili je uskrsnuo stari TV kojega je tast koristio i nemamo ga već više od godinu dana ![]() Zaključak je taj da novija iskon app ne radi. |
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Pazite se samo ako budete naručivali Firestickove jer je Amazon krenuo sa novom verzijom "Firestick 4K Select" sa VegaOS koja je totalni fail. Ima manje memorije od 4K Max, ne podrzava Dolby Vision, Wifi 5 umjesto 6, nema sideloadanja aplikacija itd. Zaobilaziti u širokom luku |
|
|
|
|
|
#1779 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jep, Firestick je postao za zaobić. Čak na stare verzije najavljuju update koji će onemogućit sideloadanje aplikacija. IPTV im je trn u oku |
|
|
|
|
|
#1780 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Čak imam prime koji koristim jedino za skupljanje igrica za pc... glupost, znam.... nijedan film/seriju ili išta nisam preko njega gledao... Koristim samo nova/tivimate/stremio na njemu.... |
|
|
|
|
|
|
#1781 |
|
Fresh Juice
|
Ma pitanje kako je to uopće izvedivo na starijim uređajima koji su Android. Tak da bumo vidli ako će bit išta od tog. |
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Fresh Juice
|
Definitivno Tivimate. Lifetime licenca je nekih 20-25 eura. Bilo koju playlistu možeš loadat na njega |
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Gledao sam nešto za ovo, nema straha za postojeće stare uređaje, neće dobiti vega os... |
|
|
|
![]() |
|
|