View Single Post
Staro 07.04.2008., 09:45   #12
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Astral Pregled postova
joj e...dosta mi je fakat vec prica o tome kolko je smece itd itd...ZNAM, ok? al bar probavam, ak necu uspjet...dobro, nabavit cu nes drugo, ali zasto ako ipak uspijem s ovim...meni nikad nije radila probleme pa i sad u router modu mi dobro sve radi vec par dana, a ovo sta nisam lap uspio spojit je vjerojatno moja greska...

@d'beast, sorry, znam da je dobronamjerno, al plz bez toga, vec mi na usi izlazi kolko je sranje kasda

neki drugi prijedlog?

edit: evo sve radi sad...ne znam zasto ali bio sam zaboravio upisat default gateway na laptopu pa normalno da se nije mogo connectat, eto bar jedan plus za kasdu...zasad
Isključi samo na njoj QoS i sys log ako već nisi, i trebala bi radit, ako je ne opteretiš previše sa zahtijevnim mrežnim protokolima (prvenstveno mislim na P2P protokole prema više od 2 računala).
Evo ja ti nisam rekao koliko je to smeće od routera
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote