07.04.2008., 09:45
|
|
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Autor Astral
joj e...dosta mi je fakat vec prica o tome kolko je smece itd itd...ZNAM, ok? al bar probavam, ak necu uspjet...dobro, nabavit cu nes drugo, ali zasto ako ipak uspijem s ovim...meni nikad nije radila probleme pa i sad u router modu mi dobro sve radi vec par dana, a ovo sta nisam lap uspio spojit je vjerojatno moja greska...
@d'beast, sorry, znam da je dobronamjerno, al plz bez toga, vec mi na usi izlazi kolko je sranje kasda
neki drugi prijedlog?
edit: evo sve radi sad...ne znam zasto ali bio sam zaboravio upisat default gateway na laptopu pa normalno da se nije mogo connectat, eto bar jedan plus za kasdu...zasad
|
Isključi samo na njoj QoS i sys log ako već nisi, i trebala bi radit, ako je ne opteretiš previše sa zahtijevnim mrežnim protokolima (prvenstveno mislim na P2P protokole prema više od 2 računala).
Evo ja ti nisam rekao koliko je to smeće od routera 
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
|
|
|
|