View Single Post
Staro 25.03.2008., 22:26   #5
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
nažalost nemam, imam par frendova tu u zg ali oni su svi na agp slotu,već bih ja to i napravio ali eto, šanse su protiv mene.
kartica ima garanciju iz links-a, ali iz iskustva,nažalost lošeg sa svim servisima općenito rađe bih prvo sam probao vidjet u čemu je kvar nego furat na servis, nhf ekipi iz links-a koja je ovdje na forumu ali toliko puta su me razni servisi zeznuli da sam izgubio totalno povjerenje a i neznam dali bi mi garancija vrijeldila pošto sam skidao cooler dolje sa nje i stavljao drugu pastu nakon čišćenja.
a gle imam chief-a 400w, to mi je tjeralo i onu xtx-icu koja je brijem trošila ipak dosta više struje.
da probam ući u bios pa nadodati malo struje za gpu,nisam ni gledao dali to mogu, ali ako mogu,možda bi mi to pomoglo?

edit:
može lock na ovo, uspio sam riješit problem.
neznam na koju foru, ali eto, izvadio baterijicu iz matične, pustio da se bios isprazni, upalio komp,pogasio one raid opcije pošto imam samo jedan hdd i evo već valjda 20 puta restartao komp,vrtio occt i ati tool i sve štima.
pitaj boga šta je bilo,nisam po biosu ništa dirao zadnjih par mjeseci tako da neznam u čemu je tu mogao biti problem ali eto,prokletinja sad radi

Zadnje izmijenjeno od: D-I-A-B-L-O. 26.03.2008. u 00:21.
D-I-A-B-L-O je offline   Reply With Quote