View Single Post
Staro 18.03.2008., 14:32   #901
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
donekle si u pravu, tj bio si u pravu dok je bilo vrijeme pre-mangosa i mangosa. reci mi, jesi li ikada uopće zaigrao na poštenom ascent/antrix pogonjenom serveru na linuxu? ja sam igrao godinu-dvije dana tako da ponešto i znam. na serveru na kojem sam ja igrao je uvijek bilo 400-1000 igrača. i prije nego sam otišao se i uptime povećao, čak nekad i preko 10h. zato bih te molio da ne baljezgaš gluposti bez ikakvih dokaza
btw i ja sam prešao na original jer je istina da je puno bolji doživljaj (pa jbg ipak se plaća ) ali to nije razlog da se kenja po private serverima.

@flare, slažem se s tobom u potpunosti
vidim da za razliku od ostalog noobtalkinga ovdje imas neko znanje o wowEmujima, ja sam sa Emuima proveo sate i sate i stvarno sa orginalom nemaju sto traziti niti u jednom segmentu, jer ti barem blizzard garantira da su ti likovi vjecno tvoji i da ih admin nece obrisat jer mu trema HDD spacea.

Znam da Emuji napreduju ali Emu je Emu i nikad to nece bit to. Kako igrat Warra tanka bez 5-6tank abilityja......etc. Za tik 70-100kn mj. mislim da stvarno nema mjesta dvojbi.

Jednina situacija u koji stojim iza EMUa (ja sam bio u njoj ) je da se kao GM zgustas SOLO sa hackovima i da vidis da je recimo ragnaros 245lvl sto recimo nije bilo moguce inace.....

Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
i prije nego sam otišao se i uptime povećao, čak nekad i preko 10h. zato bih te molio da ne baljezgaš gluposti bez ikakvih dokaza
10h, jer to neka zajebancija ili . Sve ispod 95% je smjesno.
Uber Gosu je offline   Reply With Quote