Citiraj:
Autor Fadolf
PS: Ako imam 50*manje postova nego ti ne znači da sam glup/sakat na mozak/ne kužim situaciju/itd... To samo znači da sam nov član foruma... 
|
Ja to nisam rekao. Mene broj postova ne impresionira, nemam 12 godina.
Ja sam rekao da
ne shvacam sto zelis. Lijepo si me citirao, shvati to doslovno a ne sarkasticno.
Sto se newsa tice - vidio sam i prodao svasta. No na naivce nisam nikad racunao, samo sam se nadao da ce mi se posrecit
Ti si pricao o upgradeu kompjutera sa lovom od ovog.. pa je moje pitanje bilo u KOJI komp jer bi upravo prodao jedan za neku sicu. Ostaje ti jedan ako se ne varam doma? U njega onda ulozis i s cim ides na more? U tome je cijeli problem i ocito neki nesporazum.
Ti si na kraju, ako sam dobro shvatio, prodao stare komponente, i kupio malo manje stare komponente uz neki trivijalni ulog naravno, i tako dakle dobio drugi komp jel.
Znam da sam vidao ljude koji na newsima prodaju stare konfiguracije za smijesne novce poput 100kn samo da ga se rijese. Novci im nisu bitno. Naravno to je opet odlicna prilika za tvoje potrebe, no opet nije nesto na sto bi ja racunao.
Sve u svemu.. meni se cini ko neki nesporazum i ne vidim potrebe za bilo kakvim "negativnim emocijama" ovdje.