View Single Post
Staro 31.12.2007., 17:15   #9
beroland
to te ja pitam
Moj komp

beroland's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel Pregled postova
A ***ote, pa objasnio sam ti da si pomnije citao moj reply. Revizija 1.0 je imala i945G, a revizija 2.0 ima i945GC northbridge Prva nije podrzavala Core2 prcesore, bar tako mislim. Iako kod AssRok kiklopa i hibrida nikad nije sigurno, oni to sve izmuljaju do bola, sjetim se samo onog P4 combo mutanta sa 2 slota na ploci, 478 i LGA 775, OMFG.

Ma citao sam ja tvoj post. No, mislim da si malo požurio sa zaključkom. Naime, evo link za rev1 i evo link za rev 2.0 iste ploče i obje ploče podržavaju c2d proceve. Tako da mislim da tvoje obrazloženje baš i nije najtočnije. Evo i link na intelove specifikacije 945G chipseta u kojima isto stoji da podržavaju c2d procesore. Ne pitam bezveze, pa pogledao sam po netu prije.

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Ocito im to znaci da ploca dolazi u izvedbi sa dva chipseta, od kojih jedan podrzava novije procesore i ostale pomodarske drke. S obzirom da su ovi Celeroni radili bez poteskoca na plocama iz Linksa, vjerojatno se radi o tom novijem chipsetu. Mene uopce nije takvo sto interesiralo, pa nisam ni obracao paznju na to kad sam imao ploce u rukama...
Da, valjda istu ploču iste revizije daju sa dva različita noth chipseta. Bo. Čudno.

beroland je offline   Reply With Quote