View Single Post
Staro 03.09.2007., 22:58   #4
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Fatal Error Pregled postova
Bok,

Dakle imam dvojbu izmedju navedena dva monitora.

Znam da obadva monitora raspolazu TN matricom i da bi trebali biti "tu negdje"po kvaliteti prikaza slike. Takodjer zanima me dali samsung 2032w ima mogucnost vertikalnog podesavanja (gore-dolje)posto prvi to nema.

Pa me zanima koji mi mozete preporucit(ipak se ne zelim "zaletit" u kupnju stvari od par kilo kuna)

P.S. Danas sam bio u HG-spotu, te izlozeni monitori su "egzoticnih"marki pa me zanima gdje mogu pogledati doticne monitore da ne lutam po zg ducanima?

Hvala
na jednom francuskom forumu netko je usporedio 2232bw i 226bw, sto bi bili 22" verzije gore navedenih monitora....tamo se vidjelo da novi 2232bw ima bolju sliku od 226bw i za razlku od 226bw svi dolaze sa samsungovim panelom.....isto vrijedi i za 2032bw....bolji je od 206bw i dolazi iskljucivo sa samsungovim panelom....kolko sam skuzio isto nema pomicanja u visinu...razlika u cijeni je nekih 100kn....ako mene pitas ja bi ustedio jos soma kuna i kupio posteni monitor....sve drugo je bacanje love...nismo niti posteni CRT mogli kupiti ispod 4 soma kuna...
gnomisa je offline   Reply With Quote