View Single Post
Staro 01.09.2007., 20:01   #11
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
E ajd ja bataljujem ovde vishe saradnju, veruj mi i sa srbima/chetnicima sam lepshe prosh'o nego s' vama, mislio sam da nema gorih ljudi od njih za svadju i tako to... ;((
rootxd, ajde se malo primiri sa ovakvim komentarima. Na ovaj forum je svatko dobrodošao nešta novoga naučiti, izmjeniti iskustva oko IT tehnologija, steknuti neko elementarno znanje i dobiti pomoć u svakom trenutku ako je to moguće. Ponavljam, svatko je dobrodošao.
Mnogi su došli na ovaj forum i ostali, a osim znanja steknuli i određena prijateljstva. Naravno, nerijetko dolaze i oni koji ne ostave nikakav trag, osim eventualno ban-a kojega su dobili jer su se konstantno prkosili pravilima. Neki su krenuli i poput tebe, na krivi način i sa krivim pristupom i imali su slično razmišljanje poput tebe nakon početnih par postova, da su ovdje svi bahati, ne toleriraju tuđa mišljenja, nove ideje etc. Takvi nisu ostali dugo, osim ako se nisu barem malo promjenili.
Imamo članove ne samo iz Hrvatske, već vrijedne i dobre članove iz okolnih zemalja koji su već dugo tu na forumu i također kvalitetom doprinose istom.

A ti ako malo razmisliš kakve si samo topice po otvarao, shvatit ćeš da si u krivu. Možda imaš najbolje namjere, ali na krivi način ih prezentiraš.
Ljudi ovdje naprave review ako su kupili nešta novoga, ali onda to naprave kako treba. Malo slika, dokaza koji se traže (kako je hash rekao, slike programa koje će nešta značiti) i koja riječ o svojem iskustvu i uvidjet ćeš da će reakcije biti i više nego dobre, jer svaki se trud cijeni, kao i svuda na svijetu.

Malo razmisli što si napisao sada u ovoj rečenici gore, jer i sam si svjestan da sa time nisi napravio korak naprijed, već veliki unatrag. Barem u očima članova.

Možda eventualno u početku malo čitati forum, bez pisanja etc, da se vidi kako tko "diše".
I na kraju krajeva, možda i sam shvatiš koliko je ovaj forum dobar i da ćeš se ponekada iznenaditi koliko dobrih ljudi (ne samo dobrih kao znalaca o računalima, već općenito) ima.

Pozdrav i nadam se boljem odnosu prema ostalim članovima i na forumu općenito.
Vuco je offline   Reply With Quote